112

21-årig kvinde fik flere sigtelser i Vig

Foto: Rigspolitiet

Kl. 18.20 standsede politiet en personbil under eftersøgningen af en 21-årig kvinde fra Brøndby, som politiet gerne ville tale med i forbindelse med et betalingsspørgsmål omkring leje af et overnatningssted i Høve-området.

Den standsede personbil blev ført netop af den 21-årige, der tidligere på dagen havde erhvervet sig bilen, selv om hun ikke havde noget kørekort. Derfor blev hun sigtet for kørsel uden førerret i personbilen, hvis tidligere ejer bekræftede, at bilen netop var blevet solgt til den 21-årige kvinde.

Da hun blev skønnet påvirket af narkotika under kørslen, blev hun anholdt og også sigtet for narkokørsel i personbil.

Ved nærmere kontrol af hendes personlige forhold viste det sig, at det nu var tredje gang inden for tre år, at politiet afslørede kvinden i at køre bil trods det manglende kørekort. Den netop erhvervede bil blev derfor på grund af de gentagne kørsler uden førerret beslaglagt af politiet med henblik på senere konfiskation.

Under anholdelsen af den 21-årige og i forbindelse med blodprøveudtagelsen til nærmere undersøgelse for euforiserende stoffer fik politiet klarlagt, at den 21-årige næppe havde haft evnen eller viljen til at betale for lejen af overnatningsstedet i Høve-området. Det medførte yderligere en sigtelse for bedrageri, men politiet løslod hende efter afhøring til de forskellige sager om overtrædelse af lovgivningen. Den 21-årige kan nu forvente at høre nærmere fra politiet, når sagerne mod hende skal afgøres.

 

Kommentarer