112

51-årig kvinde fik bil beslaglagt i Fårevejle St

Onsdag klokken 11.54 ønskede færdselspolitiet at kontrollere en varebil, der fremtrådte i dårlig stand under kørslen ad Veddingevej i Fårevejle St.

Der var tale om en ældre varebil, der dog var synet og godkendt for godt et år siden. Føreren var en 51-årig kvinde fra Grevinge, der ikke kunne fremvise noget kørekort, idet politiet havde inddraget hendes førerret tilbage i 2017.

Færdselspolitiet kunne konstatere, at kvinden havde adskillige sigtelser for kørsel uden førerret, og at det nu var fjerde gang i 2022, at Midt- og Vestsjællands Politi afslørede hende i at køre bil trods den manglende førerret.

Efter en sigtelse for den overtrædelse af færdselsloven blev den 51-årige fører gjort bekendt med, at hendes varebil ville blive beslaglagt med henblik på senere konfiskation på grund af de gentagne kørsler uden førerret. Det accepterede hun og kan nu afvente en indkaldelse til et retsmøde, hvor både denne og øvrige sager om kørsel uden førerret skal afgøres sammen en retlig afgørelse om, hvorvidt hendes varebil skal endeligt konfiskeres.

 

Kommentarer