112

Butikstyverier i Asnæs og Vig

Foto: Kim Matthäi Leland

Kort efter kl. 15.00 fik politiet en anmeldelse fra personalet i supermarkedet Super Brugsen i Asnæs om, at to mænd var mistænkt for at have stjålet kødvarer, og vidner nu havde set mændene på vej mod togstationen i byen.

Personale fra nærpolitienheden i Asnæs fik på togstationen i Asnæs kontakt til to mænd på 28 og 29 år fra Nykøbing Sj. De blev begge anholdt i forbindelse med en sigtelse for butikstyveri, efter at politiet i et tog, der kortvarigt blev tilbageholdt, fandt en pose med i alt otte oksemørbrader til en samlet værdi af 5.600 kr. Kødvarerne blev tilbageleveret til supermarkedet, og de to mænd blev løsladt kl. 15.45 efter afhøring til butikstyverisagen.

Kl. 16.54 anmeldte personalet i supermarkedet Super Brugsen i Vig, at to mænd var tilbageholdt som mistænkte for at tyveri af diverse kød- og drikkevarer.

Politiet kørte til dette supermarked og kunne konstatere, at der var tale om de samme to mænd, som kort forinden havde været på spil i Super Brugsen i Asnæs.

Denne gang havde de stjålet fire oksemørbrad og to Redbull til en samlet værdi af 2.052 kr., så begge blev kortvarigt anholdt igen i forbindelse med sigtelse og afhøring i butikstyverisagen.

Mændene kan nu forvente at høre nærmere fra politiet, når sagerne mod dem skal afgøres.

 

Kommentarer