Kultur

Postkasser søges til skattejagt i Vig

Odsherred Bibliotek og Vig Familieby gentager sucessen med Postkasse-skattejagt og søger i den forbindelse lokale husstande, som har lyst til at lægge postkasse til.

Frisk luft, samvær med familien og masser af sjov. Dagen emmede af god stemning, da Vig Familieby og Odsherred Bibliotek sidste år arrangerede en udendørs skattejagt, hvor man skulle løse forskellige opgaver rundt omkring ved byens postkasser. 

Derfor gentager man i år succesen, og i den forbindelse leder arrangørerne efter husstande i Vig, som vil låne deres postkasser ud til skattejagten.

Når man melder sig, skal man finde på en familievenlig og sjov opgave, som man skal sætte på sin postkasse. Mangler man idéer til opgaven, kan man kontakte biblioteket for at få hjælp.

Udover at få glæden ved at se børn og familier have det sjovt med opgaven på ens postkasse på selve dagen, er alle opgaveholdere også med i lodtrækningen om en præmie.

Hvis man gerne vil lægge postkasse til en opgave eller er interesseret i at høre mere, kan man kontakte Vig Familieby på Facebook eller bibliotekar Anette Rasmussen på mail ara@odsherred.dk

Kommentarer