Samfund

Team Rynkeby Fjordlandet er nået til Paris

Efter godt 1.250 kilometer kørt på 8 dage er Team Rynkeby Fjordlandet nået til Paris. Her er sidste dagbogsnotat fra holdet:

Så kom den store dag – La Grande Finale hvor næsten 2600 deltagere fra 8 forskellige lande skulle mødes på Vélodrome Jacques Anquetil i Paris som afslutning på Team Rynkeby 2024.

Dagen startede med blå himmel, og så tog vi hul på de sidste 117 km mod Paris. En enkelt byge og heftig sidevind kunne ikke stoppe os, og på turens sidste frokoststop startede vi så festen med balloner og sokker der matchede.

Efter en uge med blod, sved og tårer, og hvor alle følelser havde været i spil kunne vi fejre os selv, vores bedrift og vores fællesskab.

Ingen af os kunne have taget den tur alene, men sammen har vi gjort det umulige! Vi har stået sammen i de sværeste og mest umulige udfordringer, og har overkommet dem alle.

Efter fejringen cyklede vi en sidste fælles tur rundt i Paris, og fik besøgt Eiffeltårnet. Nu slutter vi med en god middag, og formentlig en kort tale (!) af vores fantastiske kaptajn.

Kommentarer