112

To mænd fik flere sigtelser i Hørve

Foto: Rigspolitiet

Torsdag kl. 21.50 bemærkede to lokalbetjente fra stationen i Asnæs, en knallert som de genkendte fra tidligere anmeldelser om larmende og hasarderet kørsel i Hørve. Knallertføreren kørte i høj fart uden styrthjelm, så politiet undlod at køre efter ham, så han ikke kom noget til. De fulgte i stedet efter manden til hans bopæl i Hørve, hvor knallerten var blevet efterladt i tomgang foran adressen.

Betjentene henvendte sig ved den 24-årige knallertførers hjem, hvor en mand forsøgte at stikke af via en bagdør, men blev stoppet af den ene betjent og ført tilbage i huset, hvor også den 24-årige knallertejer var hjemme.

I hjemme fandt betjentene tegn på narkomisbrug, så de to mænd blev visiteret og huset ransaget. Beboeren havde 9 gram skunk og en peberspray, som han blev sigtet for at besidde. Gæsten som havde forsøgt at stikke af, en 20-årig mand fra Holbæk, blev fundet i besiddelse af 1,2 gram skunk og 0,1 gram amfetamin. Stofferne blev beslaglagt med henblik på konfiskation.

Politiet sigtede desuden den 24-årige for at køre på en ulovlig knallert uden hjelm, og knallerten blev indbragt til nærmere undersøgelse for, hvor hurtigt den kan køre. De to sigtede vil senere høre mere fra politiet, når undersøgelsen af knallerten er færdig og sagerne skal afgøres.

Kommentarer